• ВИП решения за ВИП клиенти

    ВИП решения за ВИП клиенти

  • Цялостни системи за земеделие

    Цялостни системи за земеделие

  • Бъдете в крак с новите технологии

    Бъдете в крак с новите технологии

Microsoft е  добре познатата на всички американска компания, развиваща дейност в областта на компютърните технологии и разработката на софтуер. Всеки е чувал и почти всеки ползва най-известните ѝ продукти - операционната система Windows и пакетът от текстообработващи програми Microsoft Office. Тя е първият по големина доставчик на софтуер и услуги в областта на информационните технологии. 

 

Земеделска Къща е консултантска фирма, предлагаща документални, консултантски и счетоводни услуги за земеделски производители. Помага при попълване на документи към ОСЗ и НАП, при очертаване на обработваеми масиви и кандидатстване по проекти.

  • Спирате да търсите подходящ софтуер на достъпна цена.
  • Не се занимавате със сложна техническа поддръжка на софтуер.

  • Не губите време, средства и усилия в обучение на служители за работа със специализирана програма.
  • Спестявате си време и хора за административната работа.
  • Спестявате си време и средства за софтуер при очертаването на обработваемите масиви.
  • Няма опасност ОСЗ или НАП да ви върнат заради грешки при попълването или грешен формат на документите.
  • Лесно изготвяте вашите проекти.
  • Имате верен помощник при координирането и отчитането на проектите.

В Teejet Technologies основен фокус е прилагането на нови технологии в земеделието. Компанията и нейните продукти са добре позната част от селскостопанските обработки. Техните системи за контрол датират от някои от най-ранните употреби на електрониката в областта в селското стопанство. С нейният дългогодишен опит в областта на пръскането, торенето и засяването компанията се превръща в най-подходящия избор при търсене на качествени продукти и технически решения за вашия бизнес . Иновативни, водещи в индустрията продукти са това, което се очаква от Teejet. Много от най-добрите им решения могат да бъдат намерени на техния сайт http://www.teejet.com/ .

Продуктите на  TeeJet имат специално разработени клапани, които подобряват точността на пръскане. Техните решения осигуряват бързо изключване на секциите при затъпване по време на пръскане и спестяват пет, десет или дори повече секунди, необходими за реакция на водача и изключване при други технологични решения.

Фирмата предлага навигационни системи с висока точност и включен GLONAS сигнал във всички модели. Уникално за Teejet е RealView® функцията, която ви позволява да наблюдавате чрез камера прикачния инвентар и цялата обстановка около машината. Всички операции се управляват едновременно от една единствена конзола за подобрена точност и лесна проверка на изпълнение на производителността.

 Фирмата предлага и системи за автопилот, които се отличават с това, че при поставянето им не се налага повреждане на хидравликата на машината.

ВИП Инвест Ланд ООД е фирма, занимаваща се с разработка на специализиран софтуер за управление на сделките с недвижими имоти. Фирмата има разработени решения за лесно дистанционно управление на наемането и отдаването под наем, покупката и продажбата на земеделски и неземеделски имоти. Софтуерните решения, предлагани от ВИП Инвест Ланд ООД са разработени с финансовата помощ на европейските програми за подпомагане на бизнеса и са допустим разход по такива програми. Предназначени са да помагат както на собственици, управляващи многобройните си имоти, така и на търсещите земи за обработки. Подходящи са за отделните собственици и фирми и за професионални агенти за недвижими имоти. Разработени са и решения специално за общинските служби.

 

"ВАГ" ООД  е фирма, разработваща специализирани продукти, улесняващи работата на инженери и архитекти. Фирмата гарантира перфектно обслужване на клиентите като приоритетите в това отношение са отчитане на изискванията и претенциите на възложителя, спазване на договорените срокове, осигуряване на високо качество на услугите и професионализъм.

 

Във "ВАГ" ООД работят млади и способни специалисти - инженери и архитекти, владеещи съвременните способи на проектиране, подпомагани от опитни експерти, познаващи добре както проектантските, така и строителните, технологичните и нормативните проблеми.

ВА Консулт ООД се занимава с разработката и дистрибуцията на специализирани софтуерни решения за агробизнеса от 2007 година. Фирмата предлага програмни решения, покриващи всички нужди на земеделските производители в България.

Сред предлаганите продукти има тясно специализирани софтуерни решения за очертаване на обработваемите масиви и за навигиране, има решения за водене на регистър на договорите и връзка с държавната администрация, планиране, управление и отчитане на обработките. Фирмата предлага онлайн решения, софтуер за мобилни устройства и програми за работа   на локален компютър.

Компанията предлага утвърдени програми решения, покриващи всички нужди и изисквания на своите клиенти - земеделски производители, при това на най-ниските цени на пазара.

 

Free Joomla! template by Age Themes