• ВИП решения за ВИП клиенти

    ВИП решения за ВИП клиенти

  • Цялостни системи за земеделие

    Цялостни системи за земеделие

  • Бъдете в крак с новите технологии

    Бъдете в крак с новите технологии

Тъй като софтуерът не може без хардуер, ВИП Софтуер ООД предлага и компютърни системи по заявка на клиента. Персонални компютри, лаптопи и сървъри – всичко, което е необходимо за работата ви. Чрез фирмата можете да закупите и таблети и дори мобилни телефони, на които да ползвате мобилните приложения на ВИП Софтуер ООД.  

Гауди е програмен продукт за ценообразуване и планиране. Предназначен е за строители, инвеститори и проектанти. Гауди ви предоставя възможност за бързо и лесно ценообразуване на строителни обекти, съставя основните справки, необходими за оформяне документацията на обекта (Количествена сметка, Количествено стойностна сметка, КС28, Протокол обр.19, актуване и отчитане на изпълнените СМР и т.н.).  Основните направления, в които помага са управление на времето, бюджета  и риска в проекта и работата с База данни. Приложим е във всеки производствен процес, изискващ планиране на дейности, ресурси и ценообразуване.

 Научи още 

Можете да поръчате и RFID четци, с които да автоматизирате отчитането на водачите в комбинация с решението Кантар. Те ще ви помогнат при следенето на животни при преминаването им през контролни точки във вашата ферма, а ръчните четци можете да ползвате при проверка на индивидуалните чипове и ушни марки на полето или в помещенията за животните. Възможностите за приложението им и комбинирането със софтуерни продукти от ВИП Софтуер ООД зависят от вашите нужди и желания.

Като официален партньор на Microsoft, фирма ВИП Софтуер ООД има правото да предлага лицензирани копия на операционните системи от марката Windows, както и добре познатия на всички офис пакет на фирмата (Word, Excel). Това са продукти, известни на всеки в съвременния свят, които често се инсталират от фирми и хора без необходимите лицензи. ВИП Софтуер ООД ви предлага напълно законни лицензирани версии на продуктите на Microsoft.

 Научи още 

 Чрез онлайн системата Агромениджър Трейсър земеделците могат да следят движението на машините си на полето в реално време. Могат да очертават гео зони, съответстващи на масивите по ползване и да генерират кога машината е влязла в даден блок и кога е излязла от него. Може да се следи движението на една или на няколко машини едно­вре­менно. Системата позволява импорт и експорт на KML файлове, които са съвместими с Модул на Агронома и могат да се заредят върху КВС.  

 

Агромениджър-бг има и модул Администрация за обработка на документи и модул Навигация за планиране и отчитане на земеделски задачи.

 

 Научи още 

Страница 1 от 2

Free Joomla! template by Age Themes